Cakesmash

Cakesmash

Jaaa! Het is feest, want jouw kleine dondersteen wordt alweer 1 en dat moet gevierd worden. Tegenwoordig zie je heel veel mensen een smash doen in een studio, maar hoe tof is dat ik dit gewoon overal doe! Overal? Jaaa dit kan echt! ik heb de leukste plekjes in de natuur waar ik allerlei toffe settingen maak of ik kom gewoon bij jullie thuis. Handig toch? Zo heb je niet de standaard studio foto’s, maar juist iets heel unieks wat je niet alledaags ziet. Ik denk graag met jullie mee voor en leuk thema, denk aan de neutrale aardtinten of juist blauw of roze, ook kunnen we helemaal wild op jouw kleine zijn of haar favoriete tv programma. Noem maar op, alles in thema’s is mogelijk en ik help jullie hier graag bij!

Bij een cakesmash zorg ik voor alle versiering en de heerlijke taart. Qua taart zijn er ook een aantal opties mogelijk. Zoals een neutrale ronde smash in goud of zilver, maar dit kan vanaf nu ook in jullie favoriete kleur. Je hebt ook de gigant cup cake, een cake zoals je kent van de cup cakes en deze is in allerlei kleuren te maken. Alle opties bespreken we vooraf en bekijken we samen wat voor thema perfect bij jullie kleine dondersteen past. 

Tijdens de shoot focus ik mij volledig op de kleine die heerlijk zit te genieten van zijn/haar taartje en help ik waar nodig met het opvrolijken/gek doen zodat de kleine gaat lachen.  Na de shoot ontvang je een uitgebreide online gallery waaruit je maar liefst 40 foto’s kan uitzoeken die bij de prijs inbegrepen zitten. Tussen de foto’s zitten ook zwart wit foto’s. 

Meer informatie over de prijs vind je hier. 

Keerthana

Cakesmash Jaylinn

Twinsmash