Destination wedding photographer
Trouwen in het buitenland, wauw heeft dat zijn eigen charmes. Denk jij aan een romantische bruiloft in Italië of een diner met lange tafels en palmbomen in Spanje of zie jij jezelf liever trouwen tussen de schotse bergen, het kan allemaal en ik graag met jou mee op reis naar jullie dreamlocation.

Zoek jij een fotograaf voor jullie bruiloft in het buitenland?

Jullie gaan trouwen in het buitenland en zoeken een goede fotograaf die jullie bruiloft op locatie op een mooie manier vastlegt. De zoektocht naar een goede destination wedding fotograaf is niet zo makkelijk als het lijkt. Je wilt iemand vinden die bereid is af te reizen naar jullie trouwbestemming, maar ook iemand met wie het klikt en wiens stijl je aanspreekt.

Ben je dol op foto’s met warme en natuurlijke kleuren en zoek je een bruidsfotograaf die meedenkt en alle speciale momenten onopvallend weet vast te leggen? Ik, Saskia, doe er alles aan om jullie onvergetelijke dag op een prachtige manier te vereeuwigen. Ik ben dol op reizen en vind het een enorme eer en mooie uitdaging om jouw bruiloft in het buitenland te fotograferen. Ik leg alle spontane momenten vast en zorg dat de emotie en het gevoel van het moment op de foto te zien zijn. Zo waan je je na afloop echt weer helemaal terug op die mooie plek met alle bijzondere mensen die erbij waren.

Waarom een Nederlandse fotograaf op jullie bruiloft in het buitenland?

Waarom zou ik, als bruidsfotograaf in Deurne, de uitgelezen persoon zijn om jullie destination wedding te fotograferen? Is het niet praktischer (en voordeliger) om een lokale fotograaf in het buitenland te boeken?

Fotograferen draait niet alleen om het zien van de mooiste plaatjes. Luisteren is net zo belangrijk. Ik proef de sfeer, zie en hoor waar ik moet zijn en kan daardoor heel goed inspelen op momenten die een buitenlandse fotograaf die de taal niet spreekt, zou missen. Daar komt nog bij dat ik een goede klik enorm belangrijk vind. Het is de sleutel tot de mooiste foto’s en daarom ga ik alleen met jullie in zee als die klik er is. Ook dat gaat makkelijker als we dezelfde taal spreken. We nemen uitgebreid de tijd om jullie wensen door te nemen en kunnen zelfs tijdens de bruiloft nog inspelen op mooie momenten.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken en ben je benieuwd wat ik als bruidsfotograaf in Deurne kan betekenen voor jullie destination wedding in het buitenland? Neem dan contact met mij op. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Voordelen van een Nederlandse bruidsfotograaf

*Geen taalbarrière
Een Nederlandse fotograaf begrijpt jullie door en door, omdat je dezelfde taal spreekt en hierdoor ontstaat er ook geen mis communicatie. Je kan dus alles uitleggen zonder dat het verkeerd word begrepen. 
*Persoonlijke kennismaking
Je kan elkaar persoonlijk ontmoeten, dit geeft als voordeel dat  je elkaar beter leert kennen. Het is namelijk veel fijner als je een goede klik hebt met je fotografe omdat hij/zij er toch een heel weekend bij is. Als je jezelf niet op je gemak voelt bij de fotografe dan ga je dat terug zien op de foto’s omdat je dan ook niet jezelf kan zijn voor de camera. Wanneer je dus een goede klik hebt met de fotografe voorkom je dit en ga je veel relaxter de shoot in. Ook wel erg fijn als de fotografe niet wildvreemd is op zo’n bruiloft weekend toch?
*Soepele communicatie voor en na de bruiloft
Wanneer er dingen nogmaals moeten worden besproken is dit makkelijker en sneller gepland met een fotograaf uit jouw omgeving. Je kan makkelijker bij een komen om dingen te bespreken of te overleggen. Ook handig met het afleveren van het album wat dan ook persoonlijk wordt gedaan. 
Thankyou!
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Meer informatie