Destination wedding photographer
Trouwen in het buitenland, wauw heeft dat zijn eigen charmes. Denk jij aan een romantische bruiloft in Italië of een diner met lange tafels en palmbomen in Spanje of zie jij jezelf liever trouwen tussen de schotse bergen, het kan allemaal en ik graag met jou mee op reis naar jullie dreamlocation.

Fotografen in het buitenland

Reizen is een andere grote hobby van mij en als je mij goed kent, dan weet je dat ik door heel Nederland reis om foto’s te maken. Niets is mij te ver! en reizen maakt mij op de een of andere manier rustig. Zo reis ik heel vaak naar Groningen, Zeeland, Limburg of het midden van het land. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te leren over elke stad waar ik kom. En dan hebben we het nog niet gehad over het buitenland. 

Als ik naar het buitenland reis krijg je mij niet gelukkiger wanneer ik locals ontmoet, nieuwe dingen leer over het land of de typische gerechten uitprobeer. Ik vind het fantastisch om zoveel mogelijk van de wereld gezien te hebben. Dit gaat mij echt niet allemaal lukken, maar we komen al een eind! Je kan dus wel raden dat zo’n fotograaf als mij die zoveel van reizen houd de grootste droom heeft om in het buitenland bruiloften vast te leggen. 

 

Zo kwam dit jaar mijn droom uit en kreeg ik een telefoontje dat ik volgend jaar mee naar het mooie Spanje mag om daar een hele romantische bruiloft vast te mogen leggen! Ik sprong een gat in de dak want geloof het of niet hier gaat mijn hart heeeel snel van kloppen! En ja… dat zag er ongeveer en beetje uit zoals de foto hier links.. okee iets meer tranen en uitgelopen make-up van de enthousiasme :$ Maar mijn droom kwam uit en volgend jaar kan je mij vinden in spanje!

En om dat hart nog harder te laten kloppen kreeg ik ook een telefoontje dat ik dit jaar mee mag naar Kroatië om daar tussen de bergen mooie bruidsfoto’s te schieten. Nu droom ik nog even lekker weg bij een romantische bruiloft in Italïe of een tropische bruiloft in bali. Vraag maar niet welk land ik niet heen wil, want ik wil in ieder land een bruiloft vastleggen! 

Zijn jullie dus opzoek naar een fotograaf die met volle enthousiasme met jullie mee reist naar jullie eindbestemming, dan zit je op het juiste adres. 

 

Destination wedding €3250,-

Inbegrepen in de prijs:

* Kennismakingsgesprek

* Reiskosten van en naar de bestemming

* Verblijfkosten

* 14 uur fotografie

* De mooiste foto’s +- 600 op een usb stick in een mooie leren fotocase met een paar geprinte foto’s 

* Mini trouwalbum 10×10 (+- 16 pagina’s) 

* Personal online gallery met toegang tot al jullie foto’s 

 

* Touch-up gesprek binnen 4-6- weken voor de bruiloft

* Preview binnen 48-72 uur

Deze prijs is inclusief 14 uur fotografie. De uren mogen verdeeld worden over 2 dagen. Meer uur fotografie boeken? Het kan allemaal! Stuur een bericht voor meer informatie. 

Voordelen van een Nederlandse bruidsfotograaf

*Geen taalbarrière
*Kennismaking

 

Met een Nederlandse bruidsfotograaf heb je geen last dat je elkaar niet verstaat omdat de locals geen Nederlands praten. Ook kan je een Nederlandse fotograaf van te voren makkelijker ontmoeten en kennismaken en kan je alles tot in de details bespreken en overleggen. Bedenk ook dat dit na de bruiloft makkelijk is wanneer de foto’s opgeleverd worden en je aanpassingen wil over het album of nog contact wilt hebben. 

 

Zijn jullie van plan om naar het buitenland te reizen en willen jullie meer informatie? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Thankyou!
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Meer informatie