Destination wedding photographer
Trouwen in het buitenland, wauw heeft dat zijn eigen charmes. Denk jij aan een romantische bruiloft in Italië of een diner met lange tafels en palmbomen in Spanje of zie jij jezelf liever trouwen tussen de schotse bergen, het kan allemaal en ik graag met jou mee op reis naar jullie dreamlocation.

Zoek jij een fotograaf voor jullie bruiloft in het buitenland?

Jullie gaan trouwen in het buitenland en zoeken een goede fotograaf die jullie bruiloft op locatie op een mooie manier vastlegt. De zoektocht naar een goede destination wedding fotograaf is niet zo makkelijk als het lijkt. Je wilt iemand vinden die bereid is af te reizen naar jullie trouwbestemming, maar ook iemand met wie het klikt en wiens stijl je aanspreekt.

Ben je dol op foto’s met warme en natuurlijke kleuren en zoek je een bruidsfotograaf die meedenkt en alle speciale momenten onopvallend weet vast te leggen? Ik, Saskia, doe er alles aan om jullie onvergetelijke dag op een prachtige manier te vereeuwigen. Ik ben dol op reizen en vind het een enorme eer en mooie uitdaging om jouw bruiloft in het buitenland te fotograferen. Ik leg alle spontane momenten vast en zorg dat de emotie en het gevoel van het moment op de foto te zien zijn. Zo waan je je na afloop echt weer helemaal terug op die mooie plek met alle bijzondere mensen die erbij waren.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken en ben je benieuwd wat ik als bruidsfotograaf in Deurne kan betekenen voor jullie destination wedding in het buitenland? Neem dan contact met mij op. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Waarom een Nederlandse bruiloft op jullie bruiloft in het buitenland?

Waarom zou ik, als bruidsfotograaf in Deurne, de uitgelezen persoon zijn om jullie destination wedding te fotograferen? Is het niet praktischer (en voordeliger) om een lokale fotograaf in het buitenland te boeken?

Fotograferen draait niet alleen om het zien van de mooiste plaatjes. Luisteren is net zo belangrijk. Ik proef de sfeer, zie en hoor waar ik moet zijn en kan daardoor heel goed inspelen op momenten die een buitenlandse fotograaf die de taal niet spreekt, zou missen. Daar komt nog bij dat ik een goede klik enorm belangrijk vind. Het is de sleutel tot de mooiste foto’s en daarom ga ik alleen met jullie in zee als die klik er is. Ook dat gaat makkelijker als we dezelfde taal spreken. We nemen uitgebreid de tijd om jullie wensen door te nemen en kunnen zelfs tijdens de bruiloft nog inspelen op mooie momenten.

Destination wedding vanaf €1850,-

Inbegrepen in de prijs:

* Kennismakingsgesprek

* 8 uur fotografie

* De mooiste foto’s +- 800 op een usb stick in een mooie leren fotocase met een verrassing 

* Mini trouwalbum 20×20 (12 spread) 

* Personal online gallery met toegang tot al jullie foto’s 

* Touch-up gesprek binnen 4-6- weken voor de bruiloft

* Preview binnen 48-72 uur

Deze prijs is exclusief:
* Verblijfkosten
* Reiskosten van en naar de bestemming

Voordelen van een Nederlandse bruidsfotograaf

*Geen taalbarrière
*Kennismaking

 

Met een Nederlandse bruidsfotograaf heb je geen last dat je elkaar niet verstaat omdat de locals geen Nederlands praten. Ook kan je een Nederlandse fotograaf van te voren makkelijker ontmoeten en kennismaken en kan je alles tot in de details bespreken en overleggen. Bedenk ook dat dit na de bruiloft makkelijk is wanneer de foto’s opgeleverd worden en je aanpassingen wil over het album of nog contact wilt hebben. 

 

Zijn jullie van plan om naar het buitenland te reizen en willen jullie meer informatie? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Thankyou!
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Meer informatie