Bruiloft reportage

Bruiloft reportage

Is het mooiste moment eindelijk daar? Waar jullie dagen, maanden of misschien wel jaren naar uit hebt gekeken! Jouw bruiloft! Helemaal in jullie georganiseerde sfeer. Die mooie dag wil jij natuurlijk nooit vergeten! De magische momenten tussen jouw en je partner, het ja woord, alle mensen om jou heen die jij lief hebt en natuurlijk daarbij alles eromheen! Deze momenten wil jij graag vastleggen en hoe kan dat beter met een leuke, spontane, prachtfotograaf! Jep dat ben ik!

Jullie speciale dag

Op deze mooie dag zullen jullie bij mij als persoon geen stress of druk ondervinden. Ik volg jullie en sta beschikbaar voor jullie. Ik pas mezelf aan jullie aan en laat alle ideeën stromen en gaan tijdens jullie moment! Ik schiet niet alleen foto’s van jullie momenten maar ook van alle mensen om jullie heen die meedragen aan deze dag. Zo zijn alle mensen die jullie lief hebben ook terug te vinden als jullie de foto’s terug herbeleven.

 

Na deze prachtige dag ga ik thuis hard aan de slag om alle mooie plaatjes te selecteren en te bewerken in de warme, moody sfeer! Dit zullen er veel zijn, waarom? Het is jullie dag en ik wil alles vastleggen wat er gebeurt op de dag. Jullie ontvangen de foto’s naderhand op een usb in een mooie leren fotocase met een kleine verrassing erbij… Hoe leuk is dat!

 

Bruiloft fotograaf

Mijn naam is Saskia Noten en ik houd ervan om deze momenten vast te leggen voor jouw! Ik ben al een aantal jaren bezig met fotografie. Ik sta graag klaar voor jullie om het een pracht dag te maken om nooit meer te vergeten.

Trouwen?

Zijn jullie verloofd?

Gefeliciteerd!

Hieronder vind je mijn trouwbrochure, ik ben graag bij!