Geboortefotograaf

Geboortefotograaf Deurne

Een heel bijzonder uniek maar ook heel persoonlijk moment. Een bevalling is niet snel iets waarbij je denkt “laat ik dat eens vastleggen”. De gedachten dat er iemand bij je bevalling is die je niet kent en nooit gezien hebt is best ongemakkelijk, i know… Daarom werk ik met een kennismakingsgesprek, zodat jullie precies weten wie er bij gaat zijn en wat voor persoon ik ben. Juist omdat je tijdens de bevalling niet echt meekrijgt wat er allemaal gebeurt, zijn juist de foto’s goed om terug te zien wat er allemaal gaande was en wat je nou precies hebt meegemaakt. Deze foto’s vertellen zo’n prachtig verhaal, van pijn, tot verdriet tot misschien boosheid, maar daarna krijg je zoveel liefde als die kleine in jouw armen ligt. Deze momenten zijn zo waardevol en zeker de moeite waard om vast te leggen.

Zoals een klant van mij ooit zei “Met die foto’s beleef ik het moment opnieuw, maar dan op een andere manier”. Ze keek er heel anders op terug en zag ineens wat er allemaal om haar heen gebeurde terwijl zei hard aan het werk was om die kleine op de wereld te brengen.

Voor een bevalling houd ik 3 weken rondom de uitgerekende datum helemaal vrij, want helaas kan je een bevalling niet plannen.. was het maar zo’n feest! Dat is ook waarom een geboorte vastleggen een hoger prijskaartje heeft. Ik sta namelijk 3 weken dag en nacht klaar om alle minuut naar het ziekenhuis te vliegen en soms zit ik daar gezellig met vader uren lang te wachten tot de kleine gaat komen. Een heel mooi en uniek moment, waar ik iedere keer weer extra energie van krijg. 

 

Kostenplaatje

Een geboorte fotograaf boeken doe je niet zomaar, er hangt een prijskaartje aan. Dat kaartje hangt er niet voor niets, waarom geboorte reportages dan die prijs hebben leg ik je graag uit. 

Als geboorte fotograaf plan je ongeveer 2-3 weken helemaal vrij in je agenda, zodat je dag en nacht klaar staat om alle minuut naar het ziekenhuis te kunnen race en er alles aan kan doen om bij de geboorte te zijn voor de foto’s. Dat betekend dat wij in die 2-3 weken verder niks in kunnen plannen en geen ander werk kunnen doen. Dat houd dus in dat wij bijna alle maandlasten van 1 bevalling moeten betalen. En niet alleen 2-3 weken vrij plannen, soms zijn wij de gehele tijd aanwezig wanneer de bevalling langer duurt. Denk er aan dat wij dus soms 15 uur met jullie mee wachten. Want het telefoontje gaat rond de 6-7 cm, maar die laatste centimes kunnen ineens uren duren. 

Anyway… de rest doet er niet toe, want een bevalling vastleggen is iets ongelooflijks moois en bijzonder om mee te mogen maken en om hier als fotograaf bij te mogen zijn iets soms zo onwerkelijk, want keer op keer zie ik hoe vrouwen zich er door heen slaan om die kleine ter wereld te zetten. Geboortes vastleggen doe ik maar al te graag, alleen in het hoogseizoen van de bruiloften is dat bijna niet te combineren, maar een geplande keizersnede of buiten het drukke seizoen kom ik maar al te graag jullie bevalling vastleggen. Maar hoe nu verder? Mocht jij zwanger zijn en graag de bevalling laten vastleggen, dan plan ik graag een kennismakingsgesprek in zodat wij elkaar beter leren kennen, zodat het tijdens de bevalling niet ongemakkelijk gaat zijn. Zo kan je meteen zien wie ik ben en wat ik graag doe. En niet alleen kennismaken, ik ga luisteren naar jullie wensen en wat jullie wel en niet vast willen laten leggen. De geboorte gaat om jullie en de kleine en daarbij is het belangrijk om te weten wat jullie wel en niet van mij kunnen verwachten. 

 

Na het gesprek wat dan? Jullie mogen alles rustig laten bezinken en er rustig nadenken of dit iets is wat jullie graag willen. Wanneer jullie er uit zijn en de beslissing maken voor een geboortefotograaf, plan ik maar al te graag de bevallingsperiode van 2-3 weken rondom de uitgerekende datum vrij in mijn agenda. Na betaling gaan er 3 weken veel grote kruizen door mijn agenda zodat ik zeker weet dat die tijd voor jullie is en ik ten alle tijden kan racen naar het ziekenhuis.

De tijd is aangebroken en de weeën zijn begonnen wat nu? Zodra de weeën zijn begonnen geven jullie mij al een seintje, zodat waar ik ook heen ga ik kan zorgen dat ik mijn spullen bij mij heb. Afhankelijk van mijn reistijd geven jullie mij het laatste belletje dat ik kan komen, dit zal rond de 6-7 cm ontsluiting zijn. Mits ik verder moet rijden bellen jullie rond de 3-4cm ontsluiting. Wanneer ik eenmaal bij jullie ben zal ik overal rekening mee houden, wanneer het langer duurt geef ik jullie op zijn tijd privacy om het moment samen te beleven. Wanneer het moment van persen komt, zal ik er alles aan doen om de mooiste momenten te pakken. 

Geboortefotografie boeken

€799,-

Inclusief

*Persoonlijke kennismaking

*Stand-by 3 weken rondom de uitgerekende datum

*120 foto’s digitaal & op usb verpakt in een luxe leather case

*Reistijd binnen een straal van 35 km, daarbuiten 25 cent per km (vanaf Deurne)

*parkeerkosten

*Mini album 20×20

*Mini preview to share binnen 24-48 uur na de geboorte

*Aanlevering foto’s binnen 2-3 weken na de geboorte

*Persoonlijke dilevery van de foto’s en bespreking voor evt groter album met bewaar box

Exlusief

*Na bestellen/foto album 

*Up grade film

Na de bevalling neem ik rustig de tijd om alle eerste momenten vast te leggen, de eerste momenten op de borst, bij papa, de controles, aankleden en evt. het eerste borstvoeding moment. Wanneer we alles erop hebben zitten laat ik jullie heerlijk verder genieten van jullie kleine wonder en daarna zit mijn tijd erop. 

Eenmaal thuis maak ik gelijk een back-up op 2 harde schijven en mijn Cloud. Dit om te zorgen dat jullie foto’s meteen veilig zijn en er niks met de foto’s kan gebeuren. Binnen 24-48 uur zal ik een preview sturen zodat jullie met alle enthousiasme de foto’s meteen kunnen delen wanneer jullie weer thuis zijn. Er is niks leukers dan meteen iedereen laten weten dat de kleine is geboren, nog leuker met mooie foto’s toch?

Je ontvangt naderhand de foto’s via een online gallery, maar ook krijgen jullie een usb toegestuurd, met een kleine verassing erbij.