Yes!
is het moment eindelijk daar? Jullie gaan trouwen! Hier keken jullie dagen, maanden of misschien al een paar jaar naar uit en nu gaat het eindelijk gebeuren en deze mooie momenten willen jullie niet vergeten. De zoektocht naar een fotograaf is begonnen, maar hoe kies je er nou een? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen en jullie nog duidelijker krijgen wie Saskia nou eigenlijk is.
Bruidsfotograaf Deurne
Een bruiloft, iets waar je dagen, maanden tot jaren lang mee bezig bent. Iets wat je niet zomaar vergeet en wat jullie tot in de eeuwigheid bind. 
Deze dag wordt niet zomaar een bruiloft, het wordt een onvergetelijke dag waar jij met liefde op terug wilt kijken! Deze momenten wil jij gewoon op beeld hebben om altijd op terug te kunnen kijken, door een album te bladeren of de canvas boven de bank die jullie iedere dag een lach op jullie gezicht geeft. Canvas? Jaaaaa! Die ontvangen jullie gratis wanneer je mij boekt als jullie trouw fotograaf! Hoe tof is dat!  
Sanopho staat voor “Saskia Noten Photography
Liefde, een heerlijk gevoel. Iets wat je gelukkig maakt, je kriebels geeft en wat je door zwaardere dagen heen sleurt. Gevoel zegt zoveel meer dan woorden en daarom is dat gevoel belangrijk! Dit fijne, gelukkige en enthousiaste gevoel moet ook goed zitten bij het kiezen van een trouw fotograaf. Waarom? Een fotograaf staat tenslotte de hele dag of een groot deel van de dag aan jullie zijde. Wanneer een gevoel al niet helemaal lekker zit of je niet echt een klik hebt met de fotograaf, dan kan je ook niet 100% jezelf zijn voor de camera! Zorg daarom dat je niet alleen een fotograaf uit kiest op de goedkoopste prijs, maar ervaar ook het gevoel wat je hebt bij een fotograaf. 
Lets meet en lekker babbelen over de bruiloft. Dat kan! Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of er een klik is en om elkaar beter te leren kennen. 
Trouwreportaige vanaf €1500,-
Trouwreportages beginnen bij mij vanaf €1500,- voor 6 uur fotografie.
Bij de prijs inbegrepen:
* Kennismakingsgesprek
* Alle goed gelukte foto’s een usb stick verpakt in een mooie leren fotocase met een verrassing
* Mini trouwalbum 20×20 (12 spreads)
* Personal online gallery met toegang tot al jullie foto’s
* Reiskosten binnen Nederland
* Touch-up gesprek binnen 4-6- weken voor de bruiloft (hierin nemen we alle momenten nog een laatste keer )
*Een preview binnen 24/48 uur na de bruiloft
* Incl. pre-wedding shoot (bij pakketten vanaf 10 uur of meer)
 

Neem ik niet op? Dan ben ik druk aan het werk en bel ik je later terug. Ik wordt vaak lastig gevallen door energiebedrijven die oplichters blijken tezijn, ik bel dus niet zomaar alle 06 nummers terug. Kan je echt niet wachten, laat hier jouw nummer achter zodat ik je sneller terug bel.

Wij gaan trouwen!

Yes! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Welkom op mijn pagina en wat leuk dat jullie opzoek zijn naar een fotograaf. Ik kom graag eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Lets meet en connect! 

Destination wedding
Trouwen in het buitenland, wauw heeft dat zijn eigen charmes. Denk jij aan een romantische bruiloft in Italië of een diner met lange tafels en palmbomen in Spanje of zie jij jezelf liever trouwen tussen de schotse bergen, het kan allemaal en ik graag met jou mee op reis naar jullie dreamlocation. 
Destination wedding €3250,-
Inbegrepen in de prijs:
* Kennismakingsgesprek
* Reiskosten van en naar de bestemming
* Verblijfkosten
* 14 uur fotografie
* De mooiste foto’s +- 600 op een usb stick in een mooie leren fotocase met een paar geprinte foto’s 
* Mini trouwalbum 10×10 (+- 16 pagina’s) 
* Personal online gallery met toegang tot al jullie foto’s 
* Reiskosten tot 50 km 
* Touch-up gesprek binnen 4-6- weken voor de bruiloft
* Preview binnen 48-72 uur
Deze prijs is inclusief 14 uur fotografie. De uren mogen verdeeld worden over 2 dagen. Meer uur fotografie boeken? Het kan allemaal! Stuur een bericht voor meer informatie. 

Wedding stories

Thankyou!
Lieve enthousiaste Saskia, wat ben jij goed in wat je doet. Je loopt over van ideeën en bent altijd mega enthousiast of het nu 5 uur in de ochtend is of 8 uur in de avond , of het je 1ste of laatste shoot die dag is je knalt altijd.De foto's stralen warmte en liefde uit. En je kijkt er met een brede glimlach naar terug. Je krijgt de foto's ook heel sfeervol in een super leuk leren tasje thuis met nog een boekje vol foto's en zelf de usb stick paste bij het plaatje! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Meer informatie