Sanopho staat voor “Saskia Noten Photography

Hi There, 

The girl behind the camera,

Energiek, creatief en spontaan. Het zijn eigenschappen die mij, Saskia Noten, perfect omschrijven. Ik ben een vrolijke spring-in-het-veld die niet houdt van slappe Kellogg’s en ze daarom altijd zonder melk eet. Waar ik wél van houd is fotografie. Als fotograaf in Deurne is het mijn passie om jouw speciale moment op een mooie en pure manier te vereeuwigen zodat je er een leven lang plezier van hebt.

Ben je op zoek naar de beste bruidsfotograaf van Deurne?

Zoeken jullie een enthousiaste, betrouwbare en creatieve bruidsfotograaf uit Deurne voor jullie bruiloft? Dan heb je die bij deze gevonden! Ik, Saskia, reis vanuit Deurne door heel het land om jullie bruiloft op een bijzondere manier vast te leggen. Ik maak foto’s met natuurlijke, warme kleuren die de emotie en het gevoel van de dag perfect weergeven.

 

De dag waarop je trouwt is de belangrijkste dag van je leven. Die vergeet je nooit meer. Het is de dag die jullie voor altijd met elkaar verbindt en waaraan je nog vaak zult terugdenken. Als trouwfotograaf ben ik de hele dag op jullie bruiloft aanwezig om alle speciale momenten onopvallend vast te leggen. Op die manier krijg je na afloop een mooie verzameling beelden van de complete dag, ook van de momenten waar je zelf niet bij was of die je niet bewust meemaakte. Ik maak mooie foto’s van jullie als bruidspaar en van de gasten, om het verhaal van jullie dag zo compleet mogelijk vast te leggen.

Ben je benieuwd of het klikt en wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op! Dan gaan we lekker babbelen over de bruiloft en wat jullie wensen zijn voor de trouwfoto’s.

Your wedding day

Wat zit er dan precies bij inbegrepen?
  • 8 uur fotografie
  • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen
  • Een Touch-up gesprek 4-6 weken voor de bruiloft waarin we alle puntjes op de i zetten
  • Een preview binnen 48 uur na de bruiloft
  • Een mooie selectie foto’s op usb-stick, verpakt in een mooie leren fotocase
  • Een 20×20 linnen trouwalbum, met uitbereiding mogelijk
  • Een persoonlijke online galerij met toegang tot alle foto’s
  • Reiskosten binnen Nederland

Er zijn meer mogelijkheden voor trouwreportages. Benieuwd? Check dan snel mijn gratis brochure! 

Let's meet!

Yes! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Welkom op mijn pagina en wat leuk dat jullie opzoek zijn naar een fotograaf. Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let’s meet en connect! 

Let's tell a story

This can be your own story