Lieve woorden

Deze lieve woorden die ik ontving na de shoots. Dit is waar ik het voor doe, jou blij maken met mooie momenten voor later. En… een onvergetelijke avond vol mooie herinneringen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
21 berichten.
Sanne Verbeek heeft geschreven op 11/09/2021
Ik volgde Saskia al enige tijd via Instagram. Wat een mooie foto’s! Ze deelde een keer foto’s van een cakesmash en ik was direct verkocht, eindelijk een keer iets unieks en niet zo standaard als alle andere cakesmashes. We hebben er denk ik 10 minuten over gedaan om definitief ja te zeggen. Fijne communicatie, je kan haar alles vragen, flexibel vrolijk en geïnteresseerd! En wat een pracht foto’s, ze zijn nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij krijgen ook van iedereen complimenten, dat het echt helemaal perfect is, styling, perfectie kleurencombinatie, en kwaliteit van de foto’s TOP! Alles is bespreekbaar. Niet twijfelen, gewoon doen. Nogmaals bedankt Saskia!! En we gaan elkaar zeker nog zien.
Woong heeft geschreven op 04/09/2021
Professional. A word to describe Saskia. Saskia takes her service to the next step. Getting our Couple's and Wedding Shooting with her meant more than cherishing one of our most memorable day with a series of beautiful photos. For my wife and I who were already so stressed with planning and organizing the wedding, Saskia took the burden of worrying about photos off us. Being confident of her work and knowing what to do in situations before, throughout and after the wedding, Saskia made the process of recording our special day a pleasant journey. I would like to recommend her services to you if you are looking for a photographer who will be genuinely interested in your special day.
Amber heeft geschreven op 26/07/2021
Saskia heb ik ontmoet tijdens een super leuke shoot van onze dochter en ben ik sindsdien gaan volgen. Toen ze zwangere modellen zocht om een concept uit te werken leek het mij heel leuk om hieraan mee te helpen. Wat een gezellige shoot hebben we gehad! Saskia heeft heel veel goede ideeën, is super enthousiast en weet precies hoe het op de foto moet komen. Beetje gekheid erbij en het is super relax om met haar te werken. Ze heeft dan ook prachtige plaatjes geschoten! Dat is super knap want ik sta normaal nooit op de foto en voel mij hier vaak ongemakkelijk bij. Heel erg blij met het eindresultaat. Het enige wat jammer is is dat we niet toegekomen zijn aan alle leuke ideeen die ze heeft, maar dan zou het dagvullend zijn 😉 Als je op zoekt bent voor een leuke, gezellige shoot met prachtige resultaten moet je zeker bij Saskia zijn!
Kim heeft geschreven op 19/06/2021
Super lieve en vrolijke fotografe. Ook heel leuk met kindjes, mijn dochter vond haar meteen helemaal geweldig en heeft gelukkig heel veel geduld. Is echt iemand met een hele fijne energie waar denk ik iedereen zich op zijn gemak voelt. En dan de resultaten.. Wow. Ik ben echt suuuuper blij met de foto's en had nooit verwacht dat ze zooo mooi zouden worden. Echt absoluut de investering waard. Ik kan niet stoppen met er naar blijven kijken. Echt heeeel erg bedankt Saskia.
John en Joyce heeft geschreven op 27/05/2021
Wij hebben Saskia gekozen om onze bruiloft vast te leggen omdat haar stijl in foto's ons erg aantrok. Na onze kennismaking waren wij ook erg enthousiast over haar karakter en kundigheid. Op de dag zelf gaf ze fijne aanwijzigingen zodat wij op ons best vastgelegd konden worden. Communicatie in het algemeen hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeker aan!
Djamilla heeft geschreven op 22/05/2021
Ik volgde Saskia al een tijdje op instagram. Toen ze een toffe locatie had gespot en een leuke deal aanbood, heb ik de kans meteen gegrepen. Saskia is heel warm, open, spontaan, enthousiast en vriendelijk. Ik voelde me meteen op m'n gemak, ze komt met vele leuke ideeën en is hierin heel creatief. Dit is denk ik ook echt haar kracht!! Ik heb m'n vriend en zus een familieshoot gedaan en was heel tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat we zelfs hebben gevraagd of Saskia onze bruiloft wilde fotograferen. Dus mocht je een gezellige, creatieve, enthousiaste fotograaf zoeken met oog voor details. Dan ben je hier op het juiste adres!!
Denice heeft geschreven op 25/01/2021
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Alles kan en mag qua ideeën en de resultaten zijn waanzinnig! De foto's stralen warmte en liefde uit. En je kijkt er met een brede glimlach naar terug. Je krijgt de foto's ook heel sfeervol in een super leuk leren tasje thuis met nog een boekje vol foto's en zelf de usb stick paste bij het plaatje! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Hasret heeft geschreven op 13/01/2021
Het was zo'n goede beslissing om onze speciale tijd als gezin te vereeuwigen met je foto's. We voelden ons erg op ons gemak bij jou en dat zie je op elke foto terug. Mijn dochtertje had ook zoveel plezier en uiteindelijk was er zelfs iets lekkers van Saskia dat ze geweldig vond. We kijken erg uit naar de babyfotoshoot. Bedankt en veel succes voor de toekomst. Hartelijke groeten van de familie Aktas
Yvonne heeft geschreven op 24/12/2020
Lieve enthousiaste Saskia, wat ben jij goed in wat je doet. Je loopt over van ideeën en bent altijd mega enthousiast of het nu 5 uur in de ochtend is of 8 uur in de avond , of het je 1ste of laatste shoot die dag is je knalt altijd. Ook ben je geweldig met kinderen van alle leeftijden , op het moment dat wij het opgeven om onze oudste (mooi) op de foto te krijgen , ren jij met je engelen geduld erachter aan en legt nog even wat geweldige plaatjes vast van onze zoon! Wij hebben al meerdere shoots bij je gedaan en er gaan er nog zeker meer komen!
Linda heeft geschreven op 24/12/2020
Inmiddels hebben we de eerste beelden ontvangen van de shoot die Saskia bij ons thuis heeft gedaan. Echt súpermooi! We hebben eerst overlegd of we de zwangerschaps/gezinsshoot buiten of binnen zouden doen en kozen uiteindelijk voor binnen. Saskia gaf aan nog nooit zwangerschapsshoot binnen gedaan te hebben en het leuk te vinden om dit een keer te doen. Echt dikkkke complimenten voor de mooie foto's! Saskia wist ook ons zoontje heel goed op zijn gemak te stellen, wat natuurlijk ook belangrijk is voor de foto's. 🙂 Al met al tot nu toe heel blij met het resultaat en we zijn heel benieuwd naar de andere foto's maar ga ervanuit dat die net zo mooi zijn. 🙂
Aukje heeft geschreven op 23/12/2020
Wauw, wat een top fotograaf! Ze is super vrolijk en gezellig... Zorgt dat de kinderen ( en mama en papa 😁) zich op hun gemak voelen.. Ze maakt mooie, leuke spontane foto's.. Echt super ! Ben zo blij met het eindresultaat..😍
Nadia Hassoune heeft geschreven op 23/12/2020
Nadat we de datum voor onze kerstshoot moesten verzetten als gevolg van corona, hadden we 12 december meer geluk. En wat een toffe ervaring! Saskia is ontzettend vriendelijk en spontaan en heeft echt een fantastische serie foto’s gemaakt van onze eerste kerst als gezin. De locatie was echt prachtig en we vonden het leuk dat ze wat items had meegenomen die goed bij de setting paste. Uiteindelijk zaten er zoveel mooie foto’s bij dat we het niet konden laten er een aantal extra te bestellen.
Simone Marsé heeft geschreven op 22/12/2020
Lieve Saskia! Bedankt voor zo’n leuke fotoshoot! Wij voelden direct op onze gemak. Jij zorgde er ook voor dat kids ook naar hun zin hadden. Echt top! Zeker voor de herhaling vatbaar! Liefs ❤️💋
Roos Hoogers heeft geschreven op 21/11/2020
Mijn vriend (inmiddels man, onze bruiloft is ook gefotografeerd door Saskia) en ik wilde al langer een keer samen een fotoshoot doen die iets anders was dan 'normaal'. Eentje waar je een gezellig/huiselijk gevoel bij krijgt. Eentje die lijkt op een zondagje thuis waarbij je lekker met zijn 2en bent. We hadden dit ooit voorbij zien komen en vonden dit heel erg tof. Alleen durfde we nooit te stap te zetten.. Toen ontmoette ik via mijn beste vriendin Saskia, die toevallig fotografe is! Ze zocht een stel die hier voor open stond, en we hebben geen moment getwijfeld!! De sfeer tijdens de shoot was heel relax, echt heel erg fijn. We schaamde ons helemaal niet, en vonden het ook niet raar. Ookal was het in onse eigen vertrouwde omgeving, het voelde gewoon goed! Saskia is lekker zichzelf en zorgt voor een gezellige sfeer! Toen ik de foto's ontving, kreeg ik precies het gevoel wat ik ermee wilde creëren, een gezellige warme sfeer. Echt top! Saskia is echt een aanrader!!
Kimberly heeft geschreven op 10/11/2020
Wat is Saskia een fantastische fotograaf! Ik vondt het super spannend om mezelf op de foto te laten zetten! Maar wat heeft ze me op me gemak gesteld. En de foto's zijn prachtig geworden. En daar naast is ze ook nog eens harstikke lief en gezellig. Ik kan niet wachten om binnenkort met mijn gezin bij haar op de foto te gaan.
Naomi heeft geschreven op 31/10/2020
Zo super blij met de fotos, ik ben je zo dankbaar 🥰🥰
Joy van der Hoeven heeft geschreven op 08/10/2020
Hey Saskia, enorm bedankt voor de toffe shoot! Ik vond het heerlijk om je zo in je element bezig te zien met fotograferen. Het is je passie en je krijgt er energie van en dat is mooi om te zien. Er is zo’n verschil in passie vergeleken met knippen/kapster zijn. Hoewel je dat ook leuk vindt en je dat ook goed kan zie ik bij het fotograferen zo’n andere Saskia. Veel enthousiaster en zeker in wat ze kan en wil. Ga zo door!
Patricia baudewijns heeft geschreven op 02/10/2020
Wat een ongelofelijke topper ben jij!!! Met het gezin gingen we foto’s maken tijdens golden hour.. De kids werkte niet helemaal mee gezien het tijdstip maar door jou engelen geduld en geweldige manier van het benaderen van de kids sloegen ze helemaal om en vonden ze het ineens leuk om op de foto te gaan.. en dan het resultaat, oh mijn God!! Echt nooit durven dromen dat er zooooo’n mooie foto’s uit gingen komen! Zo blij mee!!!!! Jij gaat het nog ver schoppen Saskia! Echt een toppertje!!!!!
Fam. Kuijpers heeft geschreven op 02/10/2020
Wij hebben nu 2 keer voor jou lens mogen staan. De eerste keer was het de zwangerschapshoot in het water. Wat een super fijne ervaring hebben we gehad. Het voelde zo goed en natuurlijk aan. Je gaf goede aanwijzingen maar liet het vooral spontaan gebeuren. Mijn dochter (2 jaar) had ook erg genoten. De keer daarna heb je een fantastische mooie newbornshoot gedaan voor onze zoon. Wat ging het goed. We zaten tijdens de shoot in een lekkere flow. En de resultaten mogen er wezen. Zo prachtig gewoon. Wij zijn helemaal weg van jou warme moody stijl! Je bent een topper. Misschien wel tot een volgende keer.
Jai Van den Boom heeft geschreven op 02/10/2020
Saskia heeft bij ons een geweldige shoot van onze zwangerschap gemaakt vandaag . Kunnen niet wachten op het resultaat! Foto’s die deze speciale tijd heel mooi hebben vastgelegd, echt een cadeautje om te hebben! Verder hing er een top sfeer helemaal niet ongemakkelijk juist heel ontspannen,gezellig en relaxed. Wij kijken zeker naar uit om onze newborn shoot ook bij haar te laten doen. Je bent een topper.