Lieve woorden

Deze lieve woorden die ik ontving na de shoots. Dit is waar ik het voor doe, jou blij maken met mooie momenten voor later. En… een onvergetelijke avond vol mooie herinneringen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
15 berichten.
Denice heeft geschreven op 25/01/2021
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Alles kan en mag qua ideeën en de resultaten zijn waanzinnig! De foto's stralen warmte en liefde uit. En je kijkt er met een brede glimlach naar terug. Je krijgt de foto's ook heel sfeervol in een super leuk leren tasje thuis met nog een boekje vol foto's en zelf de usb stick paste bij het plaatje! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Hasret heeft geschreven op 13/01/2021
Het was zo'n goede beslissing om onze speciale tijd als gezin te vereeuwigen met je foto's. We voelden ons erg op ons gemak bij jou en dat zie je op elke foto terug. Mijn dochtertje had ook zoveel plezier en uiteindelijk was er zelfs iets lekkers van Saskia dat ze geweldig vond. We kijken erg uit naar de babyfotoshoot. Bedankt en veel succes voor de toekomst. Hartelijke groeten van de familie Aktas
Yvonne heeft geschreven op 24/12/2020
Lieve enthousiaste Saskia, wat ben jij goed in wat je doet. Je loopt over van ideeën en bent altijd mega enthousiast of het nu 5 uur in de ochtend is of 8 uur in de avond , of het je 1ste of laatste shoot die dag is je knalt altijd. Ook ben je geweldig met kinderen van alle leeftijden , op het moment dat wij het opgeven om onze oudste (mooi) op de foto te krijgen , ren jij met je engelen geduld erachter aan en legt nog even wat geweldige plaatjes vast van onze zoon! Wij hebben al meerdere shoots bij je gedaan en er gaan er nog zeker meer komen!
Linda heeft geschreven op 24/12/2020
Inmiddels hebben we de eerste beelden ontvangen van de shoot die Saskia bij ons thuis heeft gedaan. Echt súpermooi! We hebben eerst overlegd of we de zwangerschaps/gezinsshoot buiten of binnen zouden doen en kozen uiteindelijk voor binnen. Saskia gaf aan nog nooit zwangerschapsshoot binnen gedaan te hebben en het leuk te vinden om dit een keer te doen. Echt dikkkke complimenten voor de mooie foto's! Saskia wist ook ons zoontje heel goed op zijn gemak te stellen, wat natuurlijk ook belangrijk is voor de foto's. 🙂 Al met al tot nu toe heel blij met het resultaat en we zijn heel benieuwd naar de andere foto's maar ga ervanuit dat die net zo mooi zijn. 🙂
Aukje heeft geschreven op 23/12/2020
Wauw, wat een top fotograaf! Ze is super vrolijk en gezellig... Zorgt dat de kinderen ( en mama en papa 😁) zich op hun gemak voelen.. Ze maakt mooie, leuke spontane foto's.. Echt super ! Ben zo blij met het eindresultaat..😍
Nadia Hassoune heeft geschreven op 23/12/2020
Nadat we de datum voor onze kerstshoot moesten verzetten als gevolg van corona, hadden we 12 december meer geluk. En wat een toffe ervaring! Saskia is ontzettend vriendelijk en spontaan en heeft echt een fantastische serie foto’s gemaakt van onze eerste kerst als gezin. De locatie was echt prachtig en we vonden het leuk dat ze wat items had meegenomen die goed bij de setting paste. Uiteindelijk zaten er zoveel mooie foto’s bij dat we het niet konden laten er een aantal extra te bestellen.
Simone Marsé heeft geschreven op 22/12/2020
Lieve Saskia! Bedankt voor zo’n leuke fotoshoot! Wij voelden direct op onze gemak. Jij zorgde er ook voor dat kids ook naar hun zin hadden. Echt top! Zeker voor de herhaling vatbaar! Liefs ❤️💋
Roos Hoogers heeft geschreven op 21/11/2020
Mijn vriend (inmiddels man, onze bruiloft is ook gefotografeerd door Saskia) en ik wilde al langer een keer samen een fotoshoot doen die iets anders was dan 'normaal'. Eentje waar je een gezellig/huiselijk gevoel bij krijgt. Eentje die lijkt op een zondagje thuis waarbij je lekker met zijn 2en bent. We hadden dit ooit voorbij zien komen en vonden dit heel erg tof. Alleen durfde we nooit te stap te zetten.. Toen ontmoette ik via mijn beste vriendin Saskia, die toevallig fotografe is! Ze zocht een stel die hier voor open stond, en we hebben geen moment getwijfeld!! De sfeer tijdens de shoot was heel relax, echt heel erg fijn. We schaamde ons helemaal niet, en vonden het ook niet raar. Ookal was het in onse eigen vertrouwde omgeving, het voelde gewoon goed! Saskia is lekker zichzelf en zorgt voor een gezellige sfeer! Toen ik de foto's ontving, kreeg ik precies het gevoel wat ik ermee wilde creëren, een gezellige warme sfeer. Echt top! Saskia is echt een aanrader!!
Kimberly heeft geschreven op 10/11/2020
Wat is Saskia een fantastische fotograaf! Ik vondt het super spannend om mezelf op de foto te laten zetten! Maar wat heeft ze me op me gemak gesteld. En de foto's zijn prachtig geworden. En daar naast is ze ook nog eens harstikke lief en gezellig. Ik kan niet wachten om binnenkort met mijn gezin bij haar op de foto te gaan.
Naomi heeft geschreven op 31/10/2020
Zo super blij met de fotos, ik ben je zo dankbaar 🥰🥰
Joy van der Hoeven heeft geschreven op 08/10/2020
Hey Saskia, enorm bedankt voor de toffe shoot! Ik vond het heerlijk om je zo in je element bezig te zien met fotograferen. Het is je passie en je krijgt er energie van en dat is mooi om te zien. Er is zo’n verschil in passie vergeleken met knippen/kapster zijn. Hoewel je dat ook leuk vindt en je dat ook goed kan zie ik bij het fotograferen zo’n andere Saskia. Veel enthousiaster en zeker in wat ze kan en wil. Ga zo door!
Patricia baudewijns heeft geschreven op 02/10/2020
Wat een ongelofelijke topper ben jij!!! Met het gezin gingen we foto’s maken tijdens golden hour.. De kids werkte niet helemaal mee gezien het tijdstip maar door jou engelen geduld en geweldige manier van het benaderen van de kids sloegen ze helemaal om en vonden ze het ineens leuk om op de foto te gaan.. en dan het resultaat, oh mijn God!! Echt nooit durven dromen dat er zooooo’n mooie foto’s uit gingen komen! Zo blij mee!!!!! Jij gaat het nog ver schoppen Saskia! Echt een toppertje!!!!!
Fam. Kuijpers heeft geschreven op 02/10/2020
Wij hebben nu 2 keer voor jou lens mogen staan. De eerste keer was het de zwangerschapshoot in het water. Wat een super fijne ervaring hebben we gehad. Het voelde zo goed en natuurlijk aan. Je gaf goede aanwijzingen maar liet het vooral spontaan gebeuren. Mijn dochter (2 jaar) had ook erg genoten. De keer daarna heb je een fantastische mooie newbornshoot gedaan voor onze zoon. Wat ging het goed. We zaten tijdens de shoot in een lekkere flow. En de resultaten mogen er wezen. Zo prachtig gewoon. Wij zijn helemaal weg van jou warme moody stijl! Je bent een topper. Misschien wel tot een volgende keer.
Jai Van den Boom heeft geschreven op 02/10/2020
Saskia heeft bij ons een geweldige shoot van onze zwangerschap gemaakt vandaag . Kunnen niet wachten op het resultaat! Foto’s die deze speciale tijd heel mooi hebben vastgelegd, echt een cadeautje om te hebben! Verder hing er een top sfeer helemaal niet ongemakkelijk juist heel ontspannen,gezellig en relaxed. Wij kijken zeker naar uit om onze newborn shoot ook bij haar te laten doen. Je bent een topper.
Kim heeft geschreven op 02/10/2020
Saskia is een hele spontane maar vooral enthousiaste fotograaf. Ze ziet in alles wat leuks en zit vol leuke ideetjes. Het voelt alles behalve gemaakt , hele fijne sfeer en veel lachen tussendoor . Het resultaat van onze zwangerschapsshoot mag er dan ook zijn! Heel blij mee ! Mooier kan bijna niet ! We hebben de volgende afspraken alweer staan dus dat zegt genoeg !