Lieve woorden

Deze lieve woorden die ik ontving na de shoots. Dit is waar ik het voor doe, jou blij maken met mooie momenten voor later. En… een onvergetelijke avond vol mooie herinneringen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
28 berichten.
Brenda Verheijen schreef op 03/04/2023
Wauw wat heb jij ons verrast met de foto's. De tranen liepen over onze wangen toen wij het resultaat van de zwangerschap shoot zagen. Niet heel veel later volgde de Newborn shoot. in een woord GEWELDIG! Dankjewel Saskia voor je vrolijke persoonlijkheid. Voor de camera staan bij jou is een groot feest. Groet Fam Verheijen
Malou schreef op 30/03/2023
Super fijne ervaring met Saskia! Ze heeft een brandingshoot gedaan voor mijn baby spa en prachtige foto’s gemaakt. Het fijne vond ik dat Saskia echt oog heeft voor detail, bijv. wanneer er een plukje haar niet goed zat zei ze dit gelijk. Ze is een heel fijn en spontaan persoon, voelde me daardoor direct op mijn gemak, dat is natuurlijk erg belangrijk om goed op de foto te kunnen staan. Aanrader dus!
Regina en Wim schreef op 09/07/2022
Saskia heeft op een gedreven en ontspannen manier op onze bruiloft foto's gemaakt. Ze was onzichtbaar bij het maken van de foto's gedurende de hele dag. Daarnaast hebben wij zeer prettig samengewerkt bij het maken van de foto's van ons als bruidspaar. Hartelijk dank dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd.
S&M schreef op 30/05/2022
De shoot was super gezellig! Mega mooie foto's waar ik trots op ben. Mooiste momenten zijn vastgezet door Saskia. Saskia je bent een prachtige, gekke, leuke, spontane vrouw waar ik me fijn bij voelde. Je doet het GOED!!
Stan en Margot schreef op 04/05/2022
Saskia heeft onze bruiloft vastgelegd. Wij hebben een geweldig mooie bruiloft gehad en Saskia heeft prachtige foto's gemaakt. Wij hebben haar aanwezigheid als heel prettig ervaren. Saskia is vriendelijk, kundig, enthousiast, denkt mee, creatief en op gepaste wijze aanwezig. De foto's zijn echt super!
Femke schreef op 14/03/2022
Wauw. Wat een geweldige fotografe is Saskia! Ik en mijn gezin voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Ze is super lief en zorgt voor hele mooie, spontane, foto’s. Ook heeft ze veel goede ideeën. Alles is bespreekbaar en je kunt haar ook om advies vragen over bijv. kleding. Wij raden het zeker aan om een fotoshoot bij Saskia te boeken, je zal er veel plezier van hebben.
Gilvana schreef op 10/01/2022
Ik volg Saskia al een tijdje op instagram. Ik vind het heel mooi om te zien hoe zij zich in 1 jaar heeft ontwikkeld. Nadat ik mijn zwangerschapsshoot bij iemand anders had gedaan bleef het kriebelen om bij Saskia ook een shoot te doen. Ik vind haar foto's namelijk prachtig, en zoals ik al zei zie ik echt de ontwikkeling die zij gemaakt heeft. Ervoor gekozen om een familieshoot en cakesmash bij haar te doen. Van te voren zei ik nog. "zoveel foto's van de cakesmash hoef ik niet hoor. Max 5 foto's is wel genoeg. het gaat mij meer om de familie shoot". 3 maal Raden van welke shoot we de meeste foto's hebben genomen. Dochterlief was de familieshoot na een tijdje zat, en mijn vrouw houdt überhaupt niet van foto's maken maar Saskia heeft met haar magie echt práchtige foto's gemaakt. Na de familie shoot hadden we de cakesmash. Saskia haar enthousiasme en vrolijkheid zorgde ervoor dat onze dochter geen dreumes driftbui kreeg waardoor we de meest prachtige foto's voor haar 1e verjaardag hebben. Dit zijn foto's die voor ons heel bijzonder zijn en die we altijd blijven koesteren. Heel blij mee!
Sanne Verbeek schreef op 11/09/2021
Ik volgde Saskia al enige tijd via Instagram. Wat een mooie foto’s! Ze deelde een keer foto’s van een cakesmash en ik was direct verkocht, eindelijk een keer iets unieks en niet zo standaard als alle andere cakesmashes. We hebben er denk ik 10 minuten over gedaan om definitief ja te zeggen. Fijne communicatie, je kan haar alles vragen, flexibel vrolijk en geïnteresseerd! En wat een pracht foto’s, ze zijn nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij krijgen ook van iedereen complimenten, dat het echt helemaal perfect is, styling, perfectie kleurencombinatie, en kwaliteit van de foto’s TOP! Alles is bespreekbaar. Niet twijfelen, gewoon doen. Nogmaals bedankt Saskia!! En we gaan elkaar zeker nog zien.
Woong schreef op 04/09/2021
Professional. A word to describe Saskia. Saskia takes her service to the next step. Getting our Couple's and Wedding Shooting with her meant more than cherishing one of our most memorable day with a series of beautiful photos. For my wife and I who were already so stressed with planning and organizing the wedding, Saskia took the burden of worrying about photos off us. Being confident of her work and knowing what to do in situations before, throughout and after the wedding, Saskia made the process of recording our special day a pleasant journey. I would like to recommend her services to you if you are looking for a photographer who will be genuinely interested in your special day.
Amber schreef op 26/07/2021
Saskia heb ik ontmoet tijdens een super leuke shoot van onze dochter en ben ik sindsdien gaan volgen. Toen ze zwangere modellen zocht om een concept uit te werken leek het mij heel leuk om hieraan mee te helpen. Wat een gezellige shoot hebben we gehad! Saskia heeft heel veel goede ideeën, is super enthousiast en weet precies hoe het op de foto moet komen. Beetje gekheid erbij en het is super relax om met haar te werken. Ze heeft dan ook prachtige plaatjes geschoten! Dat is super knap want ik sta normaal nooit op de foto en voel mij hier vaak ongemakkelijk bij. Heel erg blij met het eindresultaat. Het enige wat jammer is is dat we niet toegekomen zijn aan alle leuke ideeen die ze heeft, maar dan zou het dagvullend zijn 😉 Als je op zoekt bent voor een leuke, gezellige shoot met prachtige resultaten moet je zeker bij Saskia zijn!
Kim schreef op 19/06/2021
Super lieve en vrolijke fotografe. Ook heel leuk met kindjes, mijn dochter vond haar meteen helemaal geweldig en heeft gelukkig heel veel geduld. Is echt iemand met een hele fijne energie waar denk ik iedereen zich op zijn gemak voelt. En dan de resultaten.. Wow. Ik ben echt suuuuper blij met de foto's en had nooit verwacht dat ze zooo mooi zouden worden. Echt absoluut de investering waard. Ik kan niet stoppen met er naar blijven kijken. Echt heeeel erg bedankt Saskia.
John en Joyce schreef op 27/05/2021
Wij hebben Saskia gekozen om onze bruiloft vast te leggen omdat haar stijl in foto's ons erg aantrok. Na onze kennismaking waren wij ook erg enthousiast over haar karakter en kundigheid. Op de dag zelf gaf ze fijne aanwijzigingen zodat wij op ons best vastgelegd konden worden. Communicatie in het algemeen hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeker aan!
Djamilla schreef op 22/05/2021
Ik volgde Saskia al een tijdje op instagram. Toen ze een toffe locatie had gespot en een leuke deal aanbood, heb ik de kans meteen gegrepen. Saskia is heel warm, open, spontaan, enthousiast en vriendelijk. Ik voelde me meteen op m'n gemak, ze komt met vele leuke ideeën en is hierin heel creatief. Dit is denk ik ook echt haar kracht!! Ik heb m'n vriend en zus een familieshoot gedaan en was heel tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat we zelfs hebben gevraagd of Saskia onze bruiloft wilde fotograferen. Dus mocht je een gezellige, creatieve, enthousiaste fotograaf zoeken met oog voor details. Dan ben je hier op het juiste adres!!
Denice schreef op 25/01/2021
Wauw, wat een dag was onze bruiloft! En zo ontzettend dankbaar dat al die herinneringen zo mooi zijn vastgelegd door saskia! Alles kan en mag qua ideeën en de resultaten zijn waanzinnig! De foto's stralen warmte en liefde uit. En je kijkt er met een brede glimlach naar terug. Je krijgt de foto's ook heel sfeervol in een super leuk leren tasje thuis met nog een boekje vol foto's en zelf de usb stick paste bij het plaatje! Wil je de mooie herinneringen in je leven laten vastleggen? Boek dan zeker deze lieve, spontane, leuke meid!
Hasret schreef op 13/01/2021
Het was zo'n goede beslissing om onze speciale tijd als gezin te vereeuwigen met je foto's. We voelden ons erg op ons gemak bij jou en dat zie je op elke foto terug. Mijn dochtertje had ook zoveel plezier en uiteindelijk was er zelfs iets lekkers van Saskia dat ze geweldig vond. We kijken erg uit naar de babyfotoshoot. Bedankt en veel succes voor de toekomst. Hartelijke groeten van de familie Aktas
Yvonne schreef op 24/12/2020
Lieve enthousiaste Saskia, wat ben jij goed in wat je doet. Je loopt over van ideeën en bent altijd mega enthousiast of het nu 5 uur in de ochtend is of 8 uur in de avond , of het je 1ste of laatste shoot die dag is je knalt altijd. Ook ben je geweldig met kinderen van alle leeftijden , op het moment dat wij het opgeven om onze oudste (mooi) op de foto te krijgen , ren jij met je engelen geduld erachter aan en legt nog even wat geweldige plaatjes vast van onze zoon! Wij hebben al meerdere shoots bij je gedaan en er gaan er nog zeker meer komen!
Linda schreef op 24/12/2020
Inmiddels hebben we de eerste beelden ontvangen van de shoot die Saskia bij ons thuis heeft gedaan. Echt súpermooi! We hebben eerst overlegd of we de zwangerschaps/gezinsshoot buiten of binnen zouden doen en kozen uiteindelijk voor binnen. Saskia gaf aan nog nooit zwangerschapsshoot binnen gedaan te hebben en het leuk te vinden om dit een keer te doen. Echt dikkkke complimenten voor de mooie foto's! Saskia wist ook ons zoontje heel goed op zijn gemak te stellen, wat natuurlijk ook belangrijk is voor de foto's. 🙂 Al met al tot nu toe heel blij met het resultaat en we zijn heel benieuwd naar de andere foto's maar ga ervanuit dat die net zo mooi zijn. 🙂
Aukje schreef op 23/12/2020
Wauw, wat een top fotograaf! Ze is super vrolijk en gezellig... Zorgt dat de kinderen ( en mama en papa 😁) zich op hun gemak voelen.. Ze maakt mooie, leuke spontane foto's.. Echt super ! Ben zo blij met het eindresultaat..😍
Nadia Hassoune schreef op 23/12/2020
Nadat we de datum voor onze kerstshoot moesten verzetten als gevolg van corona, hadden we 12 december meer geluk. En wat een toffe ervaring! Saskia is ontzettend vriendelijk en spontaan en heeft echt een fantastische serie foto’s gemaakt van onze eerste kerst als gezin. De locatie was echt prachtig en we vonden het leuk dat ze wat items had meegenomen die goed bij de setting paste. Uiteindelijk zaten er zoveel mooie foto’s bij dat we het niet konden laten er een aantal extra te bestellen.
Simone Marsé schreef op 22/12/2020
Lieve Saskia! Bedankt voor zo’n leuke fotoshoot! Wij voelden direct op onze gemak. Jij zorgde er ook voor dat kids ook naar hun zin hadden. Echt top! Zeker voor de herhaling vatbaar! Liefs ❤️💋