Lieve woorden

Deze lieve woorden die ik ontving na de shoots. Dit is waar ik het voor doe, jou blij maken met mooie momenten voor later. En… een onvergetelijke avond vol mooie herinneringen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
26 berichten.
Naomi heeft geschreven op 31/10/2020
Zo super blij met de fotos, ik ben je zo dankbaar 🥰🥰
Joy van der Hoeven heeft geschreven op 08/10/2020
Hey Saskia, enorm bedankt voor de toffe shoot! Ik vond het heerlijk om je zo in je element bezig te zien met fotograferen. Het is je passie en je krijgt er energie van en dat is mooi om te zien. Er is zo’n verschil in passie vergeleken met knippen/kapster zijn. Hoewel je dat ook leuk vindt en je dat ook goed kan zie ik bij het fotograferen zo’n andere Saskia. Veel enthousiaster en zeker in wat ze kan en wil. Ga zo door!
Patricia baudewijns heeft geschreven op 02/10/2020
Wat een ongelofelijke topper ben jij!!! Met het gezin gingen we foto’s maken tijdens golden hour.. De kids werkte niet helemaal mee gezien het tijdstip maar door jou engelen geduld en geweldige manier van het benaderen van de kids sloegen ze helemaal om en vonden ze het ineens leuk om op de foto te gaan.. en dan het resultaat, oh mijn God!! Echt nooit durven dromen dat er zooooo’n mooie foto’s uit gingen komen! Zo blij mee!!!!! Jij gaat het nog ver schoppen Saskia! Echt een toppertje!!!!!
Fam. Kuijpers heeft geschreven op 02/10/2020
Wij hebben nu 2 keer voor jou lens mogen staan. De eerste keer was het de zwangerschapshoot in het water. Wat een super fijne ervaring hebben we gehad. Het voelde zo goed en natuurlijk aan. Je gaf goede aanwijzingen maar liet het vooral spontaan gebeuren. Mijn dochter (2 jaar) had ook erg genoten. De keer daarna heb je een fantastische mooie newbornshoot gedaan voor onze zoon. Wat ging het goed. We zaten tijdens de shoot in een lekkere flow. En de resultaten mogen er wezen. Zo prachtig gewoon. Wij zijn helemaal weg van jou warme moody stijl! Je bent een topper. Misschien wel tot een volgende keer.
Jai Van den Boom heeft geschreven op 02/10/2020
Saskia heeft bij ons een geweldige shoot van onze zwangerschap gemaakt vandaag . Kunnen niet wachten op het resultaat! Foto’s die deze speciale tijd heel mooi hebben vastgelegd, echt een cadeautje om te hebben! Verder hing er een top sfeer helemaal niet ongemakkelijk juist heel ontspannen,gezellig en relaxed. Wij kijken zeker naar uit om onze newborn shoot ook bij haar te laten doen. Je bent een topper.
Kim heeft geschreven op 02/10/2020
Saskia is een hele spontane maar vooral enthousiaste fotograaf. Ze ziet in alles wat leuks en zit vol leuke ideetjes. Het voelt alles behalve gemaakt , hele fijne sfeer en veel lachen tussendoor . Het resultaat van onze zwangerschapsshoot mag er dan ook zijn! Heel blij mee ! Mooier kan bijna niet ! We hebben de volgende afspraken alweer staan dus dat zegt genoeg !