Basis workshop fotografie

Alles wat jij wilt weten als je begint met fotograferen leer ik jou in deze online workshop

Basis workshop fotografie

In deze online workshop leer ik jou alles over omgaan met licht, jouw camera handmatig instellen, hoe stuur je jouw klanten aan en nog veel meer!

Lieve fotografen & moeders

Ben jij startende fotograaf of al een tijdje bezig, maar wil jij nog beter leren hoe jij de mooiste foto’s kan maken? Dan is dit iets voor jou! Ook voor alle moeders die hun kinderen nog mooier op de foto willen zetten raad ik deze workshop zeker aan. Je leert heel makkelijk om te gaan met het licht zodat je nog mooiere foto’s gaat krijgen. Ik deel al mijn geheimpjes die ik in de loop der jaren heb verzameld en jullie krijgen leuke opdrachten om mee aan de slag te gaan. 

Veel meer leren dan alleen handmatig scherpstellen

Ik leer jou niet alleen hoe je makkelijk en snel jouw camera handmatig kan instellen. Ook leer ik jou hoe jij jouw klanten zo kan aansturen dat de spontaniteit er afspringt. Hoe ga jij om met jouw klant en hoe zorg je voor de juiste communicatie. Welke handeling doe ik tijdens een shoot om mijn klanten zo spontaan te krijgen. Een kijkje over mijn schouder nemen met backstage filmpjes om te zien hoe ik te werk ga tijdens een shoot.

Net wat anders

Dus wil jij niet alleen maar het saaie theorie gedeeldte leren, maar ook echt weten hoe jij klanten kan gaan aansturen en het mooiste resultaat kan creëren door belichting nog beter te gaan gebruiken? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Nog vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen. Nog steeds vragen? Stuur mij gerust een mailtje of een dm via mijn Instagram account.  

Praktisch, uitdagend & leerzaam

Ik ben een gevoelensmens en doe alles vanuit de praktijk. Kijk om mij heen en neem alles in mij op wat ik zie en ervaar. Dit wil ik daarom ook zo overbrengen op jou! Online een stukje theorie om de basis te begrijpen en daarnaast krijg jij bordevol beeldmateriaal met nog veel meer tips & trics hoe ik alles ervaar en hoe ik alles doe zoals ik het doe. 

Instagram

Via Instagram ontvangen jullie alle video’s, extra voorbeelden & alle opdrachten. De opdrachten die  jullie gaan maken mag je delen en uit eindelijk mag jij 1 beste foto opsturen die jij gemaakt hebt tijdens de cursus. Samen met een jury gaan wij de foto’s bekijken en kiezen wij 1 winnaar. Die winnaar wint een 1 op 1 coaching bij mij en tijdens die coaching gaan wij samen een fotoshoot doen. Ik kijk dan mee hoe jij de fotoshoot gaat vastleggen en geef jou waar nodig nog extra tips. Alle vragen die je dan nog wilt stellen mag je stellen. 

Meest gestelde vragen

 • Wanneer en waar start de cursus?

-De workshop begint 25 Januari 2021. Na het aanmelden op de workshop ontvang jij alle informatie over de workshop en de dag voor de workshop ontvang jij nog een laatste update. Per dag ontvang jij alle uitleg en opdrachten via de mail. Via de prive Instagram ontvangen jullie alle filmpjes, extra voorbeelden en extra uitleg. 

 • Hoelang duurt de workshop?

-De workshop duurt 7 dagen en het is van maandag 25 Januari tot zondag 31 Januari.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshop?

-Dat kan via het aanmeldformulier hierboven en de betaling ontvang je daarna in jouw e-mail. 

 • Kan ik ook deelnemen als ik al enige ervaring heb? 

-Dat kan, maar ik zeg er wel bij dat de basis veel aan bod zal zijn. Ook komt er een groot deel aan bod over het aansturen van de klant en de communicatie met de klant en al mijn geheimen over hoe ik ben gegroeid tot waar ik nu sta. Liever niet de basis nog een keer willen doornemen dan raad ik jou aan om te wachten op een vervolg (die er zeker ooit gaat komen).

 • Wat is de prijs van de workshop? 

-De prijs van de workshop is €85,- 

 • Is de workshop op eigen tempo te volgen of kan ik het ergens terug kijken? 

-Ja zeker! Je krijgt per dag een e-mail met alle info + opdrachten en via Instagram heb jij toegang tot alle extra informatie, maar dit is allemaal op eigen tempo te volgen. Je krijgt on eindig lang toegang tot je e-mail bestand en op Instagram behoud jij jouw 2 maanden toegang tot het account.

 • Heb je een camera nodig? 

-Dat is wel handig om de opdrachten mee uit te kunnen voeren.

 • Maakt het uit wat voor lens je hebt? 

-Nee, dat maakt niet uit. Je kan met alle camera’s & lenzen deelnemen. 

 • Hoe kan je de foto’s inleveren? 

-De foto’s kan je inleveren via een privé bericht op het Instagram account of via de e-mail.

 • kan ik vragen stellen tijdens de workshop en hoe stel ik deze? 

-Dit mag in de reacties onder de foto’s op het Instagram account, via privé berichten of via de e-mail.

 • Kan ik deelnemen als ik de basis al onder de knie heb? 

-Dat kan. Veel van de basis komt wel weer aanbod, maar ook dingen zoals het aansturen van je klant, zoeken naar de juiste locatie en alles over omgaan met het licht tijdens een shoot.

 • Wanneer maken jullie de winnaar bekend?

-Die maken wij bekend op 6 februari 2021.