Branding shoot

Brandingshoot

Super leuk dat jij als ondernemer een shoot wilt boeken! Wist je dat het namelijk echt super goed is om je als ondernemer te laten zien op sociale media? Juist door jezelf te laten zien, weten klanten wie er achter het bedrijf zit. Klanten vinden het fijn om te weten wie er achter het bedrijf zit, omdat dit een stuk persoonlijker overkomt en ze weten met wie ze te maken hebben. Hierdoor zullen zij dus sneller jouw dienst willen. In deze brochure vindt je alle informatie die nodig is voor onze shoot!

 

Haal meer uit je bedrijf, laat jezelf zien

Saskia maakt het perfecte plaatje, precies wat bij jou en je onderneming/merk past. Vanuit een geïnteresseerde blik duikt ze echt in de kernwaarden van wat jij wilt uitstralen. En wat een talent als je dat dan ook op de foto’s terug ziet. Buiten dat is Saskia een lief en warm mens die je helemaal op het gemaakt stelt voor haar lens!
La veer
Veerle

LUXE LADY package

* Krachtige onderneemsters vastleggen

* Vastleggen op een high class manier

* Ultieme ervaring meegeven

En met het bovenstaande bedoel ik dus eigenlijk.

De full package meegeven van de beleving “jezelf op je mooist voelen” door haar & make-up service als extra aan te bieden.

Vrouwelijke onderneemsters vastleggen vanuit hun passie met een vleugje high class uitstraling.

luxe lady's who went first

Ik heb met Saskia van Sanopho twee shoots mogen doen voor mijn bedrijf en ik ben er mega blij mee! Zowel de buiten als binnen locatie was top en past helemaal bij het beeld dat ik wilde neerzetten. Saskia heeft prachtige beelden gemaakt waar ik veel complimenten over krijg. Zelf stelde ze me gerust als ik het wat spannend vond en hing er tijdens de shoots een ontspannen en fijne sfeer. Ik kan iedereen Saskia aanbevelen als ze mooie en unieke foto’s willen!
Petranne
Branding

Je bent er bijna!

Super leuk dat jij jezelf wilt vastleggen! Dit gaat je zoveel goeds brengen en is echt de moeite waard. Vul hieronder het contact formulier in en ik zal binnen 48 uur contact met je opnemen!