_DSC4303
Wist je dat Sanopho staat voor “Saskia Noten Photography” ?

Welkom

Mijn naam is Saskia Noten

Energiek, creatief en spontaan. Het zijn eigenschappen die mij, Saskia Noten, perfect omschrijven. Ik ben een vrolijke spring-in-het-veld die niet houdt van slappe Kellogg’s en ze daarom altijd zonder melk eet. Waar ik wél van houd is fotografie. Als fotograaf in Deurne is het mijn passie om jouw speciale moment op een mooie en pure manier te vereeuwigen zodat je er een leven lang plezier van hebt.

Het perfecte moment vastleggen, dat is waar ik goed in ben. Ik heb oog voor detail en weet die momenten te vangen die misschien niet zo opvallen maar achteraf de meest geweldige herinneringen blijken te zijn. Ik neem altijd uitgebreid de tijd om aanwijzingen te geven. Ik weet hoe ik je op je gemak stel zodat je echt jezelf bent op de foto’s. Er is soms wat geduld voor nodig, maar het eindresultaat is elke keer weer fantastisch.

De laatste jaren heb ik mij met Sanopho gespecialiseerd in bruidsfotografie. Als bruidsfotograaf in Deurne werk ik door het hele land en ben ik zelfs te boeken voor jouw bruiloft in het buitenland! Ik vind het een groot voorrecht om op zo’n speciale en intieme dag aanwezig te mogen zijn en alle bijzondere momenten van het bruidspaar en hun naasten vast te mogen leggen en ze na afloop een prachtige herinnering voor het leven te mogen geven.

Mijn stijl

Ik hou van natuurlijke, warme kleuren en dat zie je terug in mijn stijl. Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio. Wil je direct een shoot boeken of meer informatie over bijvoorbeeld mijn bruidsfotografie? Neem dan gerust contact met mij op. Het lijkt me leuk om kennis te maken!