Saskia Noten

It's me!

Saskia Noten Photography

Welkom!

Van fulltime kapster naar fulltime fotograaf. Al bijna 5 jaar ben ik te vinden met een camera in mijn handen. In het kappersvak kon ik niet de passie kwijt die ik kwijt kan in de fotografie. Fotograferen geeft mij zoveel energie waardoor ik heel veel creativiteit kan stoppen in het maken van al jullie mooie foto’s.

Wauw. Wat een geweldige fotografe is Saskia! Ik en mijn gezin voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Ze is super lief en zorgt voor hele mooie, spontane, foto’s. Ook heeft ze veel goede ideeën. Alles is bespreekbaar en je kunt haar ook om advies vragen over bijv. kleding. Wij raden het zeker aan om een fotoshoot bij Saskia te boeken, je zal er veel plezier van hebben.
Femke

saskia noten

Energiek, spontaan en creatief

Jouw waardevolle momenten vangen, dat is waar ik goed in ben. Ik heb oog voor details en weet de momenten te vangen die niet zo snel opvallen, maar achteraf de meest waardevolle momenten zijn.

Let's capture with love, for loved ones!

- Wedding story - Pregnancy story - Birth story - New life story - Family story - Branding - Movies & More

PHOTOS I'VE MADE

Saskia heb ik ontmoet tijdens een super leuke shoot van onze dochter en ben ik sindsdien gaan volgen. Toen ze zwangere modellen zocht om een concept uit te werken leek het mij heel leuk om hieraan mee te helpen. Wat een gezellige shoot hebben we gehad! Saskia heeft heel veel goede ideeën, is super enthousiast en weet precies hoe het op de foto moet komen. Beetje gekheid erbij en het is super relax om met haar te werken. Ze heeft dan ook prachtige plaatjes geschoten! Dat is super knap want ik sta normaal nooit op de foto en voel mij hier vaak ongemakkelijk bij. Heel erg blij met het eindresultaat. Het enige wat jammer is is dat we niet toegekomen zijn aan alle leuke ideeen die ze heeft, maar dan zou het dagvullend zijn 😉 Als je op zoekt bent voor een leuke, gezellige shoot met prachtige resultaten moet je zeker bij Saskia zijn!
Amber