Saskia Noten

Lieve, blije gevoelige fotograaf

Mijn naam is Saskia Noten, ik ben 25 jaar en woon in het gezellige Deurne. Een lief, blij en gevoelig persoon, die ontzettend geniet van het alles wat om haar heen gebeurd. Een kindje die huilt tijdens een shoot, een vader die zijn dochter weggeeft bij een bruiloft of die glimmende ogen van verliefde stellen. Ik ben heel snel ontroerd door mooie herinneringen en daarom leg ik dit graag voor jullie vast, zodat jullie hier levenslang plezier van hebben.

Kinderen zijn lekker spontaan, knuffelig of soms juist lekker opstandig en doen zij helemaal hun eigen ding! Heerlijk om hier op een speelse, kindvriendelijke manier mee om te gaan. Ik haal alles uit de kast om de kinderen vast te leggen precies zoals zij zijn. Ik ben dol op kinderen en weet al snel hoe ik ze uit hun schulpje kan krijgen. Als ze het bijvoorbeeld wat spannend vinden ga ik net zolang, gek doen, spelen of samen rennen tot we de leukste foto’s hebben. Ja! het fotograferen van kinderen is heel fanatiek, maar dit maakt een shoot juist super leuk want zo krijg jij de allerleukste foto’s van jouw kids.

Mij zal je tijdens de fotoshoot lekker gek zien rondspringen, maar toch met een rustige uitstraling. Ik ben tijdens een shoot heel erg enthousiast en daarom hoor je mij heel vaak roepen “Oh dit licht is zo gaaf” “Ja! Dat is mooi blijf zo staan.” “Oh ja geweldig, jullie doen het zo goed!” Mijn enthousiasme straalt er altijd van af en dat is ook terug te zien op de foto’s. Voor en na de fotoshoot sta ik altijd te springen van energie en ben ik weer mega dol op de plaatjes die we hebben geschoten. 

 

Jaa.. dit is hoe mijn gekke buien eruit zien :$ 

DSC_1051

Captured by love, for loved ones

Wat kan jij verwachten als je mij boekt? Een lekker vrolijke fotograaf die de hele tijd met jullie meedenkt en jullie helpt om de mooiste momenten vast te leggen in een warme moody stijl.