Zwangerschap, Newborn, Familie & meer

Zwangerschap & Newborn

Een zwangerschap is een bijzondere periode. Je maakt het hooguit een paar keer in je leven mee en de weken vliegen vaak voorbij. Voordat je het weet ligt de kleine in je armen. Om nooit meer te vergeten hoe je buik eruitzag en terug te denken aan hoe je je tijdens de zwangerschap voelde, is het fantastisch om hier mooie foto’s van te hebben. We trekken de natuur in opzoek naar de mooiste plekjes om jullie zwangerschap op zijn mooist vast te leggen. Niet te geposeerd, maar lekker spontaan door leuke opdrachten waardoor jullie helemaal jezelf kunnen zijn. 

Is jullie kindje eenmaal geboren dan koester je elk moment. De tijd dat baby’s nog heel klein zijn gaat zo snel dat je er geen moment van wilt missen. Eigenlijk wil je deze bijzondere tijd voor altijd bij je houden. Dat kan natuurlijk niet, maar ik kan je wel helpen mooie foto’s te maken van je newborn zodat je altijd even kan terugdenken aan deze bijzondere periode. Weet je niet goed welke kleding je tijdens de shoot aan moet? Ik kan je adviseren en heb een cliënt closet waar zowel jij als je kindje gratis kleding uit mogen lenen.

Lees wat de anderen dachten

Kimberly

Boost yourself shoot

Wat is Saskia een fantastische fotograaf! Ik vondt het super spannend om mezelf op de foto te laten zetten! Maar wat heeft ze me op me gemak gesteld. En de foto’s zijn prachtig geworden. En daar naast is ze ook nog eens harstikke lief en gezellig. Ik kan niet wachten om binnenkort met mijn gezin bij haar op de foto te gaan.

Patricia

Family shoot

Wat een ongelofelijke topper ben jij!!! Met het gezin gingen we foto’s maken tijdens golden hour.. De kids werkte niet helemaal mee gezien het tijdstip maar door jou engelen geduld en geweldige manier van het benaderen van de kids sloegen ze helemaal om en vonden ze het ineens leuk om op de foto te gaan.. en dan het resultaat, oh mijn God!! Echt nooit durven dromen dat er zooooo’n mooie foto’s uit gingen komen! Zo blij mee! Jij gaat het nog ver schoppen Saskia! Echt een toppertje!

Kim

Newborn shoot

Saskia is een hele spontane maar vooral enthousiaste fotograaf. Ze ziet in alles wat leuks en zit vol leuke ideetjes. Het voelt alles behalve gemaakt , hele fijne sfeer en veel lachen tussendoor . Het resultaat van onze zwangerschapsshoot mag er dan ook zijn! Heel blij mee ! Mooier kan bijna niet ! We hebben de volgende afspraken alweer staan dus dat zegt genoeg !

Familie & Motherhood

De tijd vliegt voorbij. Als je eenmaal kinderen hebt lijkt het nog sneller te gaan. Voor je het weet is de tijd dat ze klein zijn voorbij en heb je er nauwelijks foto’s van. Pak daarom je kans nu het nog kan om de mooie momenten voor altijd vast te leggen. Ik werk op een kindvriendelijke manier en gebruik allerlei opdrachtjes en trucjes om ieder kind op zijn gemak te stellen. Ik voel snel aan welke manier ik kan gebruiken om de kinderen los te krijgen. Ze mogen lekker rennen, springen, gek doen en vies worden. Ik haal alles uit de kast om jullie als familie op een prachtige manier vast te kunnen leggen.

 

Motherhood: Mocht manlief liever niet mee willen op de foto, dan is dat helemaal geen probleem! Moeders zijn vaak degene die foto’s maken van het gezin, dus pak daarom nu je kans om een keer zelf een hele shoot te rocket met je kids! 

Cakesmash

Jaaa! Het is feest, want jouw kleine dondersteen wordt alweer 1 en dat moet gevierd worden. Tegenwoordig zie je heel veel mensen een smash doen in een studio, maar hoe tof is dat ik dit gewoon overal doe! Overal? Jaaa dit kan echt! ik heb de leukste plekjes in de natuur waar ik allerlei toffe settingen maak of ik kom gewoon bij jullie thuis. Handig toch? Zo heb je niet de standaard studio foto’s, maar juist iets heel unieks wat je niet alledaags ziet. Ik denk graag met jullie mee voor en leuk thema, denk aan de neutrale aardtinten of juist blauw of roze, ook kunnen we helemaal wild op jouw kleine zijn of haar favoriete tv programma. Noem maar op, alles in thema’s is mogelijk en ik help jullie hier graag bij!

Gallery