Pregnancy & Baby

Hoe mooi dat wij vrouwen zoiets moois op de wereld kunnen zetten. Nog mooier om deze puurheid liefdevol te laten vastleggen. Ik leg jullie connectie op een spontane manier vast. Zo leg ik de baby ook niet in allerlei geposeerde houdingen, maar doe ik alles vanuit de spontane bewegingen. De mooie momenten die jullie samen beleven probeer ik daarom zo echt en liefdevol mogelijk vast te leggen. 

Bruiloft fotograaf

Is het mooiste moment eindelijk daar? Waar jullie dagen, maanden of misschien wel jaren naar uit hebt gekeken! Jullie bruiloft! Helemaal in jullie georganiseerde sfeer.
Die mooie dag wil jij natuurlijk nooit vergeten! De magische momenten tussen jouw en je partner, het ja woord, alle mensen om jouw heen die jij lief hebt en natuurlijk daarbij alles eromheen!
Deze momenten wil jij graag vastleggen en hoe kan dat beter met een leuke, spontane, prachtfotograaf! Jep dat ben ik!

Loveshoot

Verliefd zijn is niet zomaar iets. Het is iets magisch, sprankelends, net zo mooi als vuurwerk. Deze magie leg ik al te graag vast en doe dit op een spontane liefdevolle manier. Tijdens leuke opdrachten of wanneer jullie even verdwalen in elkaars ogen. Ik neem graag een kijkje in jullie liefdesleven en maak van ieder verhaal weer een prachtig beeld. 

New life

9 maanden lang leef jij dan eindelijk naar dit mooie moment toe. De geboorte van jullie kleine wonder! Terwijl jij hard aan het werken bent om die kleine op de wereld te brengen met alle kracht en alle energie die jij hebt, vergeet je alles wat er om je heen gebeurd. Leg het daarom vast op zo’n puur moment om er met een trots gevoel op terug te kunnen kijken. Herleef het moment en besef dat al het harde werken jou iets ongelofelijks moois heeft terug gegeven.

Family shoot

De tijd gaat zo snel! Zeker wanneer je kleine kinderen hebt, zijn ze groot voordat je het weet. Laat daarom deze mooie momenten vastleggen nu ze nog klein zijn. Dadelijk zijn ze groot, willen ze niet meer knuffelen en gaan ze uit huis. Zonde als jij dan juist die momenten samen niet meer kan herbeleven wanneer je door het fotoboek bladert. Pak daarom je kans en leg deze momenten vast. Ik werk op een spelende wijze met de kids en leg ze vast zoals ze zijn. Geen moet, alleen maar leuke dingen. Aan de hand van leuke opdrachten hebben de kids er altijd zin in. 

Lees wat de anderen dachten

Kimberly

Boost yourself shoot

Wat is Saskia een fantastische fotograaf! Ik vondt het super spannend om mezelf op de foto te laten zetten! Maar wat heeft ze me op me gemak gesteld. En de foto’s zijn prachtig geworden. En daar naast is ze ook nog eens harstikke lief en gezellig. Ik kan niet wachten om binnenkort met mijn gezin bij haar op de foto te gaan.

Patricia

Family shoot

Wat een ongelofelijke topper ben jij!!! Met het gezin gingen we foto’s maken tijdens golden hour.. De kids werkte niet helemaal mee gezien het tijdstip maar door jou engelen geduld en geweldige manier van het benaderen van de kids sloegen ze helemaal om en vonden ze het ineens leuk om op de foto te gaan.. en dan het resultaat, oh mijn God!! Echt nooit durven dromen dat er zooooo’n mooie foto’s uit gingen komen! Zo blij mee! Jij gaat het nog ver schoppen Saskia! Echt een toppertje!

Kim

Newborn shoot

Saskia is een hele spontane maar vooral enthousiaste fotograaf. Ze ziet in alles wat leuks en zit vol leuke ideetjes. Het voelt alles behalve gemaakt , hele fijne sfeer en veel lachen tussendoor . Het resultaat van onze zwangerschapsshoot mag er dan ook zijn! Heel blij mee ! Mooier kan bijna niet ! We hebben de volgende afspraken alweer staan dus dat zegt genoeg !