Bruiloft

Wedding
Lieve bruidsparen,

Jullie liefdesverhaal is uniek en buitengewoon, en het delen van jullie geluk op deze speciale dag is iets om te koesteren. Als ervaren bruidsfotograaf begrijp ik de waarde van het vastleggen van elk kostbaar moment, van de echte emoties tot de allerkleinste details. Met al mijn passie vang ik jullie liefde op jullie mooie bruiloft in een authentieke, warme en romantische stijl, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren. 

We hebben niet alleen een face to face kennismaking, jullie krijgen ook een "Pre wedding shoot" Cadeau. t.w.v. 357 euro. Wen zo aan mijn manier van werken en voel je op de trouwdag nog comfortabeler voor mijn lens

Werkwijze

Over mijn werkwijze

Op jullie grote dag zal ik rustig op de achtergrond treden, maar weet ik mij tussendoor ook goed te vermaken met jullie gasten zonder jullie te veel op de dag te storen. Met mijn beelden van jullie bruiloft wil ik zoveel mogelijk een verhaal vertellen. Jullie verhaal, van die ene mooiste dag uit jullie leven. Jullie trouwdag! Of het nu gaat om die nerveuze blikken voor het altaar, de sprankelende blikken tussen jullie en jullie dierbaren, of het onvergetelijke moment van het jawoord, ik zal er zijn om elk waardevol moment vast te leggen. En mijn tikkeltje chaotische karakter zorgt ervoor dat ik die ene kleine detail niet over het hoofd zie. Mijn stijl van fotografie is gebaseerd op natuurlijk licht en echte emoties. Ik streef ernaar om tijdloze en artistieke beelden te creëren die jullie liefdesverhaal tot leven brengen. Ik werk op een spontane manier om jullie persoonlijkheid te weerspiegelen in elke foto. Laten we samenwerken om jullie bruiloftsfoto’s te transformeren in blijvende herinneringen. Ik kijk ernaar uit om jullie liefdesverhaal vast te mogen leggen en jullie te voorzien van prachtige beelden die jullie voor altijd bij zullen blijven. Neem gerust contact met me op om meer te weten te komen over mijn werkwijze en beschikbaarheid. Laten we samen jullie liefdesverhaal vereeuwigen op een manier die jullie hart verwarmt en jullie glimlach doet stralen, telkens als jullie terugkijken naar jullie prachtige trouwfoto’s. Met warme groeten,

Kind words

Professional. A word to describe Saskia. Saskia takes her service to the next step. Getting our Couple's and Wedding Shooting with her meant more than cherishing one of our most memorable day with a series of beautiful photos. For my wife and I who were already so stressed with planning and organizing the wedding, Saskia took the burden of worrying about photos off us. Being confident of her work and knowing what to do in situations before, throughout and after the wedding, Saskia made the process of recording our special day a pleasant journey. I would like to recommend her services to you if you are looking for a photographer who will be genuinely interested in your special day.

Wat vind ik nou echt belangrijk

Als allereerste sta ik ervoor dat de bruidsparen een fotografe kiezen waarmee zei een fijne klik hebben. Als er een goeie klik is voelt het bruidspaar zich fijner voor de camera, is die klik niet goed of zijn er van te voren al ongemakken. Dan ga je dit terug zien op de foto’s en dat is zonde!

Kennismaking

Een fotograaf kan dan nog zo’n prachtige foto’s maken, maar als die klik er niet zit zie je dit terug op de foto’s. En deze foto’s kan je niet meer overnieuw doen. Maak van te voren dus altijd kennis met een fotograaf die je op het oog hebt. 

Waarde geven aan bruidsparen

Daarnaast hecht ik heel veel aan het geven van waarde. Ik leg jullie dag op een documentaire romantische manier vast met een vleugje warmte in de foto’s. Daarnaast ontvang je bij mij alle foto’s, want ik wil niet dat jullie moeten kiezen uit foto’s. PLUS daarnaast krijg je bij mij niet het standaard 20×20 mini album. 

Ontvang het luxe album van 30x20 cadeau!

Ik wil een album geven waar je met jullie op terug kan kijken. Een album waarin de foto’s echt tot zijn recht komen en niet weggestopt worden in een mini album. Naast het luxe 30×20 album ontvang je er nog een GRATIS bewaarbox bij, zodat hij veilig kan worden opgeborgen. PLUS je ontvangt er ook nog eens TWEE maal een 20×20 album bij als cadeautje voor jullie naasten!

Lets capture some love

Download hier de gratis bruiloft brochure voor meer informatie

Your wedding day

Wat zit er eigenlijk nou allemaal bij inbegrepen bij een bruiloftreportage ? 

 • GEHELE bruiloft dag!
 • 12 uur fotografie
 • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen
 • Een Touch-up gesprek 4-6 weken voor de bruiloft waarin we alle puntjes op de i zetten
 • Een preview binnen 48 uur na de bruiloft
 • Een mooie selectie foto’s op usb-stick
 • LUXE trouwalbum van 30×20 met een beige linnen cover (uitbereiding mogelijk tegen betaling)
 • Bewaarbox voor het album
 • TWEE keer een 20×20 ouder album (exacte kopie van jullie album, maar dan voor de ouders_
 • Een persoonlijke online galerij met toegang tot alle foto’s
 • Reiskosten binnen Nederland

Voor 2897 euro

Captured with love
For loved ones

Boek nu!

Spreekt mijn stijl jou aan en denk je, dat kan wel een match zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.