Investering

Services

What We Offer

Belly, birth & newborn story

Een zwangerschap is zo bijzonder, want een klein wonder is niet zo vanzelfsprekend! Juist daarom extra waardevol om dit vastteleggen, want voor je het weet is die kleine uit de buik en is de newborn er zo van af. 

Ook de geboorte is iets heel magisch. De vrouwen zitten tijdens de bevalling zo in hun eigen bubbel dat zij weinig tot niks meekrijgen van wat er allemaal om hun heen gebeurd. De foto’s vertellen precies wat zij niet meekrijgen en kunnen juist heel goed werken voor de verwerking van een bevalling. 

Super lieve en vrolijke fotografe. Ook heel leuk met kindjes, mijn dochter vond haar meteen helemaal geweldig en heeft gelukkig heel veel geduld. Is echt iemand met een hele fijne energie waar denk ik iedereen zich op zijn gemak voelt. En dan de resultaten.. Wow. Ik ben echt suuuuper blij met de foto's en had nooit verwacht dat ze zooo mooi zouden worden. Echt absoluut de investering waard. Ik kan niet stoppen met er naar blijven kijken. Echt heeeel erg bedankt Saskia.

Belly story

* 10 foto’s te kiezen uit een online galerij 

* Jurken te leen uit mijn cliënt closet

* Prijs is voor 2 personen

* Bijbestellen van foto’s mogelijk

Vanaf 357 euro

Newlife story

* 10 foto’s te kiezen uit een online galerij 

* Jurken te leen uit mijn cliënt closet

* Prijs is voor 2 personen

* Bijbestellen van foto’s mogelijk

Vanaf 379 euro

Wij hebben Saskia gekozen om onze bruiloft vast te leggen omdat haar stijl in foto's ons erg aantrok. Na onze kennismaking waren wij ook erg enthousiast over haar karakter en kundigheid. Op de dag zelf gaf ze fijne aanwijzigingen zodat wij op ons best vastgelegd konden worden. Communicatie in het algemeen hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeker aan!
John & Joyce
Wedding story

Belly & Newlife story

* 30 foto’s te kiezen uit een online galerij 

* Jurken te leen uit mijn cliënt closet

* Handige brochure met kleding tips

* Prijs is voor 3 personen

* Bijbestellen van foto’s mogelijk

Vanaf 697 euro

Inmiddels hebben we de eerste beelden ontvangen van de shoot die Saskia bij ons thuis heeft gedaan. Echt súpermooi! We hebben eerst overlegd of we de zwangerschaps/gezinsshoot buiten of binnen zouden doen en kozen uiteindelijk voor binnen. Saskia gaf aan nog nooit zwangerschapsshoot binnen gedaan te hebben en het leuk te vinden om dit een keer te doen. Echt dikkkke complimenten voor de mooie foto's! Saskia wist ook ons zoontje heel goed op zijn gemak te stellen, wat natuurlijk ook belangrijk is voor de foto's. 🙂 Al met al tot nu toe heel blij met het resultaat en we zijn heel benieuwd naar de andere foto's maar ga ervanuit dat die net zo mooi zijn. 🙂
Linda

MFM package

My first moments

Je ziet het al voor je, jouw zwangerschap, newborn en alle mooie gezins foto’s aan die ene muur waar jij al een tijdje foto’s wilt ophangen.
– Alle mooie momenten laten vastleggen en niet maar 1.
– Jij durft alles uit handen te geven.
– Je laat deze herinneringen van begin tot het einde vastleggen.
– Je wilt meer dan 10 foto’s. 

Het "MFM" pakket bied jou al deze opties! En er is meer...

Het pakket is ter waarde van 2569 euro. Je ontvangt nu maar liefst 372 euro korting!

Dit is dus meer dan 1 hele shoot GRATIS! Daarnaast ontvang je ook een super tof album!

2197 euro

Voor degene die niet kunnen kiezen. Jij krijgt ALLES!

Van belly story tot birth story, maar ook de first week, new life & family story! 

Wat vinden mijn klanten

Sarah
Sarah
Lees verder
Wij hadden het MFM pakket bij Saskia afgenomen. Dat betekent dat we hele fijne, relaxte fotoshoots hebben gehad. Saskia ging geweldig om met onze kids. Onze kids waren elke keer weer verdrietig als Saskia naar huis ging. Ze vonden het spelen zo gezellig zeiden ze telkens weer. De sfeer tijdens zo'n shoot is ook ongedwongen. Het resultaat van alle shoots is prachtig. Elke shoot geeft een prachtig en realistisch beeld weer van het verloop van een zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Prachtige beelden die we voor geen goud hadden willen missen. Een blijvende herinnering van ons gezin en van deze bijzondere tijd.
Sharin
Sharin@username
Lees verder
Wij hebben het MfM pakket aangeschaft. Wat een top pakket! 😍 van elk belangrijk moment van begin tot eind legt Saskia onze waardevolle momenten vast. Wauw! Wij hebben niet alleen 1 kindje gekregen maar tegelijkertijd ook 1 kindje verloren. Saskia deed er alles aan om ook dit waardevolste moment van ons leven vast te leggen. Wij zijn zo ongelofelijk blij met deze beelden. 🥹 Ook voor mijn verwerking van deze periode, nog een reden waarom wij blij zijn dat wij dit pakket hebben aangeschaft. twijfel je? Niet doen! wij hebben hier totaal geen spijt van! Alle beelden zijn prachtig van de zwangerschap tot aan de familieshoot. ❤️
Vorige
Volgende

Geboortefotografie

Erkende geboorte fotograaf

Geboortes laten mijn hart sneller kloppen en keer op keer sta ik weer te springen zodra ik op de wacht sta voor een bevalling. Wanneer ik dan gebeld word als het zover is, race ik richting de bevalling en sta ik vol energie toe te kijken hoe krachtig iedere vrouw keer op keer weer is.
 
Met deze energie leg ik de bevalling op een pure, rauwe en liefdevolle manier vast: van kleine aanrakingen van jouw partner tot de eerste ontmoeting met jullie kleine wonder.

Wist je dat ik sinds 2024 drager ben van het geboortefotografie keurmerk? 

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Jullie zijn in verwachting van een klein wonder en dit wil jij maar al te graag vast laten leggen! Dan ben jij op het juiste adres, want geboorte leg ik met hart en nieren vast! Foto’s zijn meer dan een gevangen beeld. Het verteld een uniek, bijzonder en krachtig verhaal. Het verhaal van een prachtige geboorte. De geboorte van jullie kleine wonder!

Kennismaking

Tijdens de kennismaking leren wij elkaar kennen en weten jullie meteen wie er achter de camera staat, weten we of er een fijne klik is wat zal helpen tijdens de bevalling en bespreken we de bevalling en eventuele wensen door. 

De bevalling

Wanneer de vrouw aan het bevallen is zal er veel langs haar heen gaan. Door de bevalbubbel zit zij helemaal in haar eigen wereld. Foto’s kunnen daarom heel fijn werken bij de verwerking van de bevalling. Het is meer als een foto, het vertelt een verhaal over hoe de bevalling is verlopen. 

Gedurende de bevalling stel ik mij zo op dat jullie geen last van mij zullen ervaren. Daarin tegen zal ik op rustige momenten terugtrekken om jullie in de beval bubbel te laten. 

Herbeleef het moment

Een klant zei ooit: “Met de foto’s die Saskia had gemaakt tijdens onze bevalling, beleefde ik het moment opnieuw. Op een andere manier kijk ik nu terug op de bevalling. Het helpt mij bij de verwerking” 

Planning

Een bevalling is helaas niet te plannen, vandaar dat ik vanaf week 38 al paraat zal staan voor jullie en tot de geboorte on call sta. Dat betekend dat ik dus 4 a 5 weken on call sta voor jullie geboorte. Wanneer ik datums heb dat ik er niet bij kan zijn, zal mijn lieftallige collega Joyce mij ten hulp schieten en jullie bevalling vastleggen. Zij zal de foto’s schieten en ik neem de bewerking en het maken van jullie album tot mij. Hier zal ik jullie tijden van op de hoogte stellen. 

Geboorte reportage vanaf 1079 euro